sähköposti atuomola(a)atuomola.fi | puhelin numero 0400-536662

messutMessuille ja näyttelyille osallistuminen on usein stressaavaa ja kiireistä aikaa. Pahimmassa tapauksessa tavaroiden kuljetus messuille voi pilata koko messut ja kaikki vaivannäkösi menee hukkaan. Olet voinut tilata tavaroidesi messukuljetuksen, jonkun ison palvelun kautta ja lopulta tavarasi pyörivät eri terminaaleissa ja ne saapuvat perille vasta silloin, kun messut ovat jo ohi. Tai sitten tavarasi ovatkin purettu, jonnekin messupaikan lastauslaiturille, josta itse joudut tuomaan tavarasi osastolle ja käyttämään siihen omaa aikaasi.

Me arvostamme sinun aikaasi ja työtäsi. Täten haluammekin, ettei sinun tarvitse turhaan stressata kuljetuksesi kanssa, vaan voit rauhassa keskittyä messujen valmisteluihin. Kun tilaat messukuljetuksen meiltä, voit olla varma siitä, että tavarasi saapuvat ajoissa perille ja mahdollisimman lähelle sinun osastoasi.
Me toimitamme messutavarasi luotettavasti ja ammattitaitoisesti ilman välikäsiä. Meiltä saat messukuljetukset eri puolelle Suomea mm. Helsinkiin, Tampereelle, Lahteen, Jyväskylään ja Ouluun.

Kun valitset meidät. Voit itse rauhassa keskittyä messuvieraisiin ja asiakkaisiisi. Tee luotettava valinta ja soita meille!

Puh. Kuorma-auto: 0400-536662